Obojli and, narvarande befinner si 20 fragor att fororsak din dejt

      Comments Off on Obojli and, narvarande befinner si 20 fragor att fororsak din dejt

Obojli and, narvarande befinner si 20 fragor att fororsak din dejt

Oavsett om du befinner sig nybliven ensamstaende alternativt ager varit omoder ino svangen e grepp odl kan det av och till befinna marigt att patraffa samtalsamnen saso pro dig sam din dejt narmare. Narvarande unde hittar du 20 fragor att fororsak din dejt som later eder instruera kanna varandra battre: sam antagligen mo och tillsamman avslojar annu mer emella raderna.

Det befinner sig dejtingappen Happn saso har listat 20 fragor ni kan stalla till din dejt: samt do fungera lika duktig forsavitt det befinner sig ett gangen d traffas sasom forsavit d inneha traffats ett stun samt vill forkovra relationen. Alternativt hurs icke undra hen nagra itu dom allaredan nar er chattar gallande Happn alternativt Tinder innan d traffa?

– Sta?ll fra?gor sasom ni sja?lv skulle vilja fa?, a?ven om det finns somliga a?mnen saso kan finnas ka?nsliga sa? kan det ocksa? finnas bra att avvika fran pla?stret sam fra?ga do a?nda?. Det a?r fast a angelaget att fanga med sig att nago viss angslan kan aterge svaret, do?m icke din dejt fo?r hastigt. Framfora tidrym mot besvarande sam lyssna atminston identiska mycket sasom n sja?lv pratar, tipsar Marine Ravinet, Head of Trends pa? happn.

Arme ar de 20 fragorna n kan fororsaka din dejt!

1. Vill n tillverka na?got att dricka/a?ta? Tra?ffar ni din dejt omoder bo?r detta befinna den sja?lvklara fo?rsta fra?gan. Det visar att n a?r omta?nksam.

2. Va gjorde du i helgen? Eventuellt en bestamd fra?ga andock svaret kan sannerligen framfora dig mer insyn a?n du tror. Spenderade din dejt alltsammans veckoslute ino soffan under tiden du sja?lv sprang 10 km, gick pa? nago brunch med va?nner samt lagade foda till familjen?

3. Vart ser du dej sja?lv forsavit fem a?r? Planer pa? att flytta utomlands alternativt bo?rja lasa? Na?got sasom kan finnas centralt att linjera tillsamman ett tillkommand delagare.

4. Vilken forhallande inneha ni at din att? Ett persons forhalland at sin att kan avslo?ja ett fullstandigt segment. A?r det ett mammas pojk ni har framfo?r dig? Eller ett indivi saso nog ingalund gillar familjetid?

5. Diggar du ditt jobb? Svaret kommer att lotsa vilken personlighetstyp saken dar ni dejtar a?r. A kissbrides.com bläddra runt här?r det ett individ saso brinner fo?r sitt arbetsuppgift alternativ na?gon sasom jobbar fo?r att klara av leva?

6. Vilken genre itu musik lyssnar du pa?? Nagon fra?ga saso kan vack flera intressanta fo?ljdfra?gor. Hur kommer det sig att personen lyssnar pa? hederlig det ha? Age hen ga?tt pa? na?gon minnesva?rd spelning?

Ororlig anda? Har befinner si 20 fragor att fororsaka din dejt

7. Vad inom livet ka?nner du de mest nojd fo?r? Ett fra?ga som ger mo?jlighet att bera?tta na?got mer grundlig forsavit ett indivi.

8. Underbe a?r n mest stolt o?ver? Absolut saso tidigare fra?ga ger denna mo?jlighet att bera?tta forsavitt na?got saso fo?rhoppningsvis ligger djupare a?n ytliga fra?gor.

11. Na?r gra?t du senast? Undersoka underbe som fa?r din dejt att bliva deprimerad: alternativt var det kan handa na?got som gjorde att hen bo?rjade gra?ta utav frojd?

12. Vem a?r din fo?rebild? A?r det en ka?ndis, morsan, pappsen alternativ na?gon som arbetar i synonym fack? Vem man tittar op mo kan fo?rklara ofta bruten ens individ.

13. Vilken TV-serie stra?ckkollade n senast? Nagon la?ttare fra?ga saso ger mo?jlighet mot ordbyte. Inneha ni sett synonym serier alternativt kan tipsa varandra forsavit andra serier?

14. Va la?gger n ono?digt ofta medel pa?? Finns det kanske na?got sasom hen ga?rna unnar sig som a?r lite dyrare? Ganska nago hobby som samtalet kan snurra vidare pa??

15. Forsavit ni fick a?ndra na?got inom din uppva?xt, underben skulle det existera? En autentisk samtalso?ppnare fo?r att la?ra ka?nna varandras histori och uppva?xt.

16. Forsavitt ni vann 10 miljoner kronor, underbe skulle du go?ra da?? Det a?r evig kul att pladdra forsavit eventuell valstand. Har er ganska likadan foto fran hur d skulle fo?rvalta pengarna?

18. Underben a?r saken da ba?sta semesterresan ni gjort? A?ven forsavitt annorlunda semesterplaner ej a?r en deal-breaker sa? kan det existera betydelsefull fo?r saken da ressugne att amna tra?ffa na?gon saso gillar att expedition. A?ven vilken cirka bruten expedition sasom fo?redras a?r angelaget, na?gon sasom mest vill softa pa? stranden nog ick har samma betraktelsesatt pa? resor sasom ett a?ventyrare som fo?redrar skidresor och strovtag.

19. Ifall ni blott skulle fa? a?ta nagon matra?tt resten fran ditt oljud, vilken skulle det finnas till? En komisk fra?ga da?r ni kan resonera tidevar olika option och motivera svaret.

20. Underben fa?r de att asgarva? La?r ka?nna din dejts skamtlynn, age ni dit? Eller eventuellt sa? pass skilda att det kan blir en hake?