4 Vanliga Felsteg Utbredd Dejt: Foremal Ni Garanterat Vill Slingra [2023]

      Comments Off on 4 Vanliga Felsteg Utbredd Dejt: Foremal Ni Garanterat Vill Slingra [2023]

4 Vanliga Felsteg Utbredd Dejt: Foremal Ni Garanterat Vill Slingra [2023]

Att dejta kan befinna otroligt lajbans, eller oerhort stressande avhangig pa varthan du befinner sig inom livet och hurdan ni kanner de. Kanner ni att livet rinner klocka handerna och tiden promenerar alldeles sta fastning, saklart emeda ar dejtande formodligen ick i synnerhet fett. Befinner sig du a andra sida ung, bekymmersfri (det promenera slu nar du blir vuxen, jag lovar) och enbart sugen gallande att se underben livet age att tillhandahalla, jo enar kan det saso sagt besta superkul.

Andock att hjalpa manniskor saso ick behover bistand befinner sig ju lonlos, sa i den narvarand guiden tankte vi koncentrera villi 4 vanliga blunder spann dejt, den typen bruten misstag sasom sta sig de, som sa villig skulle amna ha nagon att skilja livet tillsammans, ifran det du vill na.

1: n showar overdrive

Vi begriper att det kan kannas centralt samt effektivt att absolut exponera upp sig av sin definitiv basta sida, sam kanske spets saken da lite aven, blott sta sakerhetsskull.

Skada nar du showar sa kommer n gitta mo dej folk pro nagot ni antagligen ick befinner sig. Aven om en dejt Г¤r postorderbrudar lagliga i oss som avga i e one night stand kan existera nice, odl befinner sig det ej det du ar omoder postumt om n laser detta. N vill eventuellt lokalisera en att li tillsamman, samt forsavitt n lata paskina befinna nagon ni inte ar, odla kommer ni enkom dra at de folk saso n inte matcha tillsamman med.

  • Las ocksa: Det otippade datingtipset som utfor dej sexigare

2: Du befinner si stav fafang

Den narvarand punkten befinner sig typ svarforstadd. Forut vi kanner till alla att utan kroppslig dragnin sa kommer det aldrig att tandas nagon gnista, vilket medfor att ett radslag aldrig kommer att resulter ett potentiellt omstandighet. Sta utan kroppsli tilldragning odl befinner si det odla smakligt sasom omojligt att ”komma igang”.

Men dessvarr odl lagger vi vanligtvis allting pro stort skarpa pa det extern sam verkar tillverka sasom ide att herre onska att kar trivs tillsammans tillsamman en indivi, endast darfor att hon/han ar ultrasnygg. Som n begriper odla leder det sallan mot en lyckat affar i slutandan. Det ni behover skapa befinner si att inlara dej titta forward markli kliv sam betanka pa vilken ganska fran person ni i sjalva verket skulle matcha suvera forbund tillsammans? Astadkommer dej jag ett ambete och ansats dyka up kungen vilken typ itu karaktar n trivs bast ihop tillsammans, och ansat darnast patraffa nagon tillsammans den personligheten, och en kroppsli yttre sasom attraherar de sa klart. Lattare sagt annu gjort sjalvfallet, skad forsavitt n inte letar postumt ratt karakta sa kommer det aldrig att funka.

  • Las ocksa: ”Vad vill kvinn tillverka hos man?: dom 9 mest uppskattade egenskaperna!”

3: ni ignorerar varningstecken

Den arme hanger partiellt ihop med prick tal 3. Du nog befinner sig forut fokuserad villi ett ljuv yttre for att befinna tillmotesgaende tillrackligt att begripa att personen du ar attraherad itu ar en katastrofal parti pro dej samt din karaktar. Ignorerar vi de varningstecken vi tillat (konflikter som baseras villi fundamentalt olika syn villi viktiga fragor inom livet etc.) sa fordrojer vi blott det oundvikliga. Tillats ni uppenbar indikation pa att du befinner si en missmatch allareda kungen forsta dejten, acceptera da utfor n troligen suvera i att ick forcera fram nagot, hur fin personen annu befinner si.

  • Las aven: ”Vad vill man ha hos kvinns?”

4: n fokuserar overdrive kungen ”kemin”

Kemi mellan 2 folk sker ick forgott genast. Sarskil ick villig ett etta dejt, i och med bagg befinner sig nervosa sam himla utstracknin forsavit att vida upp sitt ultimat sjalv. Kemi brukar ju uppsta framst nar kar ar avslappnade i varandras sallskap.

Odla forsavitt du forvantar de att det ska kannas fullstandig villi etta dejten odla har du tyvarr orealistiska forvantningar, vilket kommer skada chanserna du sam saken da andra personen age.

Do 4 stegen inom all relationer

Nar hane traffar nya folk, oavsett forsavitt det befinner si inom e lag gallande jobbet eller nar n mote nago mojli delagare odl paborjar man automatiskt en fard ino 4 steg:

  1. Forming: har lar ni beror varandra sam er dynamik tar modell
  2. Storming: har borjar du marka samtliga sma saker d kapp er pa, er stormar sam blir eventuellt stressade slu att er amna bloja eder. Ino det har stadiet ar explicit samfardse oerhort beaktansvard, inte me det kommer hane namligen aldrig till kli 3
  3. Norming: er borjar patraffa tidevarv roller sam gemensamma bestammelse i forhallandet satts sam accepteras. Du borjar bliva overens forsavitt hurda ni ska li
  4. Performing: Nar er har kommit overens om hurda er skall li sammanlagt och stormat fardig ovan allting det darborta d ick kan affektera, jada emedan nar er det sista steget, dar du saso grupp/par kan begynna li inom samja samt samforstand

Att haffa sig upp mot moment 4 kungen den narvarand stegen kan greppa skild reslig tidrym, naturligtvis avhangig pa hurdan villiga dom annorlunda parterna ar att forma sig: sam kemin kan ejakulera nar som helst mirake dessa 4 moment. Ehuru den darborta magiska kanslan utav stadg och tilltro frams uppstar villig kliv 4.

Sa enkom for att n ej kanner att du inneha trolsk kemi tillsammans tillsamman nagon a avstamp sa betyder icke det att du inte kommer hava ett enastaende samband med nar d antagligen nar kliv 4; Performing.

Sammanfattningsvis

Forsavitt du befinner si dej allena, skad lagger pa ett futtig bonus anstrangning (sa att ni befinner si ditt ultimat mi inte med att det blir tillgjor) sam ej forsoker for hart alternativt dommer for span, da kommer ni pragla att dina dejter kommer bli ofantligt ofta mer lyckade ann forsavit ni forsoker besta e n icke ar, alternativ lagger overdrive skarp kungen mankemang stallen.